maanantai 14. lokakuuta 2013

KYKY-leirin 27.9.-1.10. kuulumiset

Leirimme alkoi perjantaina suurimmalla osalla aloituspalaverin merkeissä. Ari oli suunnitellut leirin tehopainotteiseksi ja ammunnan osalta ampumapaikkatoiminta painotteiseksi. Ensimmäinen treeni oli samantien vaaran testijuoksu (tunnetaan myös nimellä vuorijuoksu). Elikkäs 5km lenkki, joka on lähes pelkkää nousua. Kaikki juoksuun lähtijät löysivät lopulta maalin, toiset erinäisten mutkien kautta:) Testin jälkeen suunnattiin lappaamaan ruokaa. Illalla mentiin pallohallille NMM-ryhmän ja PV-porukan kanssa ottamaan pitoja ja reeninhän hoiti Niko. Sen jälkeen oli vuorossa lentopallo, jossa koettiin karvas tappio, mutta kyllä tämä jollain leirillä toisinpäin kääntyy:)

Lauantai alkoi juoksulenkillä ja kuntopiirillä, joka herätti varmaan kaikki. Aamutreeni oli ammuntaa, jonka paino oli ampumapaikkatoiminnassa. Nuutisen Asko tuli auttamaan Aria ja kertoi meille ampumapaikkatoiminnasta. Ampumapaikkatoimintatestistä ei jäänyt kyllä mitään kerrottavaa omalta osalta. Onneksi muilla osui edes vähän paremmin. Ammunnan jälkeen suunnattiin puolentoista tunnin mittaisella huoltavalla sauvakävelylenkille. Treenien välissä tankattiin ja iltapäivällä oli vuorossa rulla-ampumahiihtoa, joka sisälsi tasuria ja sauvoittaluistelua. Ammuntaa kuului toki myös treeniin, tällä kertaa otettiin myös treenin aikana kylmiä laukauksia. Illalla oli omatoiminen lihashuolto, jossa jokainen sai itse hoitaa lihaksiaan omalla tavallaan.

Seuraava päivä eli sunnuntai alkoi tutulla kaavalla jalkalenkki ja Arin vetämä keskivartalojumppa. Aamulla Aaro “Arska” liittyi vahvuuteen flunssan jälkeen. Aamupalan jälkeen lähettiin sk-lenkille, joka sisälsi nopeusvoimaosuuden. Siinä vedettiin 10x10s iskuja ylämäkee jokatoinen loikkaa ja toiset juoksua. Sen päälle vielä vajaa tunti pk:ta.

Maanantaina aamupäivä oli palauttelua vain kevyt juoksulenkki n. 10km, jonka jälkeen siirryimme syömään opistolle. Iltapäivällä oli perus sauvarinne 5 nousua, joista 2 anaK:llä.
Pidimme illalla palaveria huomisesta aamusta ja muista lopuista leireistä, jotka jo melkein kolkuttelee oven takana.

Tiistaina KYKY-ryhmä lähti hiihtämään tasatyöntöpainotteisesti rönkköön ja sieltä jalan takaisin opistolle. Paitsi Arska, joka kävi kääntymässä persevaaralla ja sieltä takaisin opistolle. Pitkän lenkin jälkeen pääsimme syömään vielä yhden kerran opistolle tällä leirillä. Ari kokosi meidät ruokailun jälkeen yhteen Vuokattihalliin, jossa pidimme loppupalaverin.

Terveisin Aapo & Aaro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti